klik sini

Klik sini

Baru Perasan Ni...sorieeeeeee

Saya sebenarnya tertanya-tanya juga...bila melihat komen tu kosong ja..Saya selalu terpandang perkataan ini di DASHBOARD "need to moderate" heheh bayangkan sekian lama berlalu asyik misi klik ja nuffnang kawan2 semua sampai saya tak perasan perkataan itu heheh..atau memang tak reti BI hahaha...

Makasih kepada komen kawan2..ini membuatkan saya lebih komited..aiseymen macam skemaa ja...


5 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ on January 10, 2010 at 12:06 PM said...

dah bape lame berblog nih?
huhuhu..baru tau eh?
bape dah comment yang masuk?

Kulanz Salleh on January 10, 2010 at 1:24 PM said...

hehe.. xpa bah tu.. belajar ckit-ckit.. kadang tu bukan semua kita tahu sekaligus... teruskan komitmen.. lebih banyak yg dpt kita kongsi...

wibowo on January 10, 2010 at 1:51 PM said...

itulah.. dalam blog suka dukanya seperti itu. jika yang banyak yang berikan komentar, hati kita senang. saat blog sepi komentar, sedih banget rasanya ^_^

Zikr the Jalanan Sepi Perantau on January 10, 2010 at 2:26 PM said...

hehe..takpe..:-) senyum sokmo

mka on January 11, 2010 at 5:19 PM said...

~cik aidacomei..baru ja ni..ada la komen yg masuk sekitar 32 hehehe..

~Tn Kulan makasih...kena banyak bertanya ne..hihhi

~Betul wibowo..macam tertunggu2 pula org masuk komen...

~Zikr..senyum sokmo juga..makasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photography By: mkajunai.net Copyright © 2010 Blogger Template Sponsored by Trip and Travel Guide